Види Вака тимот работи на изработка на уредувачка политика

Дел од тимот на Види Вака на доделувањето на наградата за најдобра новинарска сторија од Советот за етика во медиумите.

Александар Манасиев, уредник на Види Вака, ја прима награда „Гласник на невидливите“.

Учесници од претходни тренинзи на "Уметност за застапување" ги практикуваат техниките кои совладале за време на тренингот.

X